Ana SayfaWordPress2022 en iyi WordPress eklentileri

2022 en iyi WordPress eklentileri

-

WordPress, son yılların en popüler web site kurma platformu olmayı başarmıştır. İçerisinde bulunan özellikler ve yönetim paneli sayesinde, herhangi bir yazılım bilgisine sahip olmadan SEO uyumlu bir site oluşturmanıza olanak tanır. WordPress ile dilediğiniz web sitesini tüm SEO ihtiyaçlarına uygun olacak şekilde dakikalar içerisinde kurabilirsiniz. 100’den fazla hazır site şablonu ve sunduğu eklentiler ile web sitenizi kusursuz bir şekilde oluşturup kullanıcılara sunabilirsiniz. 

en iyi wordpress eklentileri neler?

WordPress site kurulumu açısından en sık tercih edilen araçlardan biridir. Bunun en temel sebeplerinden biri de, sitenizi bir üst seviyeye yükselten eklentilerdir. Binlerce ücretsiz WordPress eklentisi sayesinde SEO uyumlu bir web sitesine kolayca sahip olabilirsiniz. Genellikle bu eklentileri kurmak ve çalıştırmak için herhangi bir yazılım bilgisine ihtiyacınız yoktur. Ek olarak WordPress eklentilerinin çoğu pratik bir kullanım rehberine de sahiptir. Şimdi dilerseniz 2022 yılının en sık indirilen WordPress eklentilerine yakından bakalım.

En iyi WordPress eklentileri 2022

WooCommerce WP eklentisi

WooCommerce WP Eklentisi

WordPress ile e-ticaret sitenizi kolaylıkla kurabilirsiniz. Bu noktada en iyi yardımcınız WooCommerce WP eklentisidir. Tüm e-ticaret ihtiyaçlarınıza tek bir panel üzerinden ulaşabileceğiniz ve pratik kullanıma sahip WooCommerce tamamen ücretsizdir. WordPress sanılanın aksine yalnızca blog siteleri için uygun olan bir platform değildir. Bu tarz eklentiler sayesinde dilediğiniz e-ticaret sitesini WordPress üzerinden yayına alabilirsiniz.

Temel Özellikleri:

Kolay kurulum

E-ticaret siteleri için çeşitli ödeme seçenekleri sunar

Kendi içerisindeki çeşitli eklentiler ile daha geniş opsiyonlara sahip olabilir

Pratik ürün paneli

Jetpack

Jetpack wordpress eklentisi

Jetpack sitenizi koruyan ve pratik bir şekilde yönetmenizi sağlayan tamamen ücretsiz bir eklentidir. Site yedeklemesi, kötü yazılımlardan koruma ve verileri geri yükleme gibi pek çok konuda pratik bir hizmet sunar.

Temel Özellikleri:

Kolay kurulum ve kontrol paneli

Kolay site yedekleme ve geri yükleme

Spam ve virüs taraması

Yoast SEO

Yoast SEO wordpress eklentisi

En sevilen SEO eklentilerinden biri olan Yoast SEO ücretsiz bir WordPress eklentisidir. Her sitenin olmazsa olmazı olan bu tür eklentilerin mutlaka kullanılması gerekir. Yoast SEO ile sitedeki tüm sayfaların SEO uyumlu olması için tüm ihtiyaçlarını kolayca tamamlayabilirsiniz. Meta başlık ve açıklamaları kolayca siteye ekleyebilirsiniz. Ayrıca anahtar kelimelerinizi Yoast SEO eklentisine tanımladıktan sonra tüm içeriğinizi tarar ve SEO uyumlu olup olmadığını analiz eder. 

Temel Özellikleri:

Site haritalarını oluşturur

Meta yazılarını kolayca sisteme girebilirsiniz

Sayfaları analiz eder

Breadcrumb oluşturur

Contact Form 7

Contact Form 7 wordpress eklentisi

WordPress sitenizi kurarken eğer bir iletişim formuna ihtiyacınız olursa Contact Form 7 en uygun seçeneklerden biridir. Özellikle 2022 yılının en sık tercih edilen iletişim formu eklentisi olmayı başaran Contact Form 7, ücretsiz bir WordPress eklentisidir. Eklentiyi kurmak oldukça basittir. Dilediğiniz sayfaya iletişim formunu kolayca ekleyebilir ve sitenize ziyaret edenlerin sizinle iletişim kurmasını sağlayabilirsiniz.

Temel Özellikleri:

CAPTCHA kullanarak spam gönderileri engeller

Dilediğiniz kadar iletişim formu oluşturabilirsiniz

İletişim formunu özelleştirebilirsiniz

UpdraftPlus

UpdraftPlus wordpress eklentisi

WordPress siteleri için bir yedekleme eklentisi gereklidir. UpdraftPlus en iyi WordPress yedekleme eklentilerinden biridir. Oldukça kolay kullanımı sayesinde dilediğiniz şekilde yedekleme yapabilir ve aynı zamanda verilerinizi siteye geri yükleyebilirsiniz. Yedekleme işlemi sırasında dosyaları dilediğiniz kaynağa aktarabilirsiniz. Oldukça pratik bir kullanıma sahip olan UpdraftPlus WordPress eklentisi ücretsizdir.

Temel Özellikleri:

Kolay yedekleme ve geri yükleme

Otomatik yedekleme

Dilediğiniz kaynağa yedekleme yapma fırsatı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Öne Çıkanlar

Grafik Tasarım ile Dijital Tasarım Arasında Fark Var Mıdır?

Grafik Tasarım ile Dijital Tasarım Arasında Fark Var Mıdır?

0
Tasarım söz konusu olduğunda, grafik tasarım ve dijital tasarımın aslında aynı şeyin farklı isimleri olduğu düşünülebilir. Görsel anlamda her iki alan da benzer öğeleri...
Gelen Pazarlama Nedir?

Gelen Pazarlama Nedir?