Dijital pazarlama sektöründe herkesin odağı ve hem kurumların hem kişilerin ulaşmaya çalıştıkları bir hedef söz konusu. Kişiler ve kurumlar tarafından iş planında belirlenen hedeflere ulaşabilmek için ciddi emek harcanıyor. Bilginin kolay erişilebilir olmasının getirdiği zaman problemi ve iş hayatıyla sosyal hayatın iç içe geçtiği bir dönemden geçiyoruz. 24 saat tamamlanırken arkada yetiştirilememiş işler bırakılmadığımız zaman pek az oluyor. Sosyalleşmelerin bile artık kariyer odaklı şekilde programlanıyor, işlerin ve müşterilerin memnun edilebilmesi için yeni gelişmelerle alakalı tüyolar almak için büyük çaba sarf ediliyor. Bilgi akışının ve zaman yönetiminin çok önemli olduğu günümüzde arama motoru pazarlamasına katkı sağlayabilmek için Aramamotoru.com Etkinliği ile sektöre tecrübeleri ve bilgi birikimleri ile katkıda bulunan kişilerle ilgilenen herkesi buluşturmayı hedefliyoruz.
Mobil internetin zirve yapmasıyla her an bir veri akışı olarak gerçekleşen yeni dijital dünyada okuyuculara ulaşmak ve veri akışını yönetmek oldukça önemli bir hal aldı. Arama motoru pazarlaması denilince akla ilk gelen SEO oluyor fakat arama motoru pazarlaması çok yönlü ve alternatif pazarlama yöntemleri içeriyor. Etkinliğimizde SEO, SEM, ASO, UI/UX, içerik gibi tüm arama motoru pazarlama yöntemleri ile ilgili kişilerin sizlerle buluşmasını sağlamayı hedefliyoruz.
Etkinlik boyunca bizlerle olacak sponsorlarımız CRM Medya, Sunucu Çözümleri ve Çay Kahve İnsan’a destekleri için teşekkür ederiz.
.
Etkinlik | |
---|---|
https://www.facebook.com/events/325147421237809/ | |
https://www.eventbrite.com/e/aramamotorucom-etkinligi-tickets-34236325772 |
Yazı İçeriği
Aramamotoru.com Etkinliği Ne Zaman Gerçekleştirilecek?
Türkiye’de arama motoru pazarlaması ile ilgili farkındalık sağlamak istediğimiz ve sektörün gelişimine katkıda bulunacak veri akışı oluşturmayı hedeflediğimiz Aramamotoru.com etkinliği 13 Mayıs 2017’de Bahçeşehir Üniversitesi’nde B Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Aramamotoru.com Etkinliği Konuşmacıları
Ahmet Beliktay
2012 yılında Anadolu Üniversitesi, İletişim Bilimleri Fakültesi’nden mezun olan ve İngilizce İşletme alanından yandal yapmış olan Ahmet Beliktay özel bir burs ile Hochschule Rheinmain(Wiesbaden) Üniversitesi’nde Medya Yönetimi alanında eğitim almıştır. Sarar, DF İstanbul, Mıknatıs Production, Eskişehir Ticaret Odası, ve Hisseli Harikalar Fabrikası yönetici olarak çeşitli görevler üstlenmiştir. 2011 yılında dijital medya sektörü odaklı ve sosyal medya odaklı blog olan Aristolog.com‘u kurmuş ve Ağustos 2015’ten itibaren Akıl Fikir İşleri (AFI) Şirket Direktörü olarak görev yapmaktadır.
Aykut Aslantaş
7 senedir startup ve ajans tarafında dijital pazarlama alanında bir çok değerli yerel ve global marka ile çalıştıktan sonra şu anda GroupM Türkiye bünyesinde Data ve Teknoloji Direktörü olarak aktif iş hayatına devam etmektedir. Devamı: http://www.aykutaslantas.com/hakkimda/
Buğra Ayan
Ayan,1989 yılı Erzurum doğumludur. 2012 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde lisans eğitimini tamamlamıştır. Gazi Üniversitesi Bilişim Sistemleri Bölümü’nde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. 2013 yılı itibariyle Milli Savunma Sistemleri ARGE Başkanlığı’nda mühendis olarak göreve başlayan Ayan, 2015 itibariyle Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanlığı’nda Uzman olarak göreve devam etmektedir. Yaklaşık 10 yıldır internet üzerine çalışmalar yapan Ayan’ın İnternet Sırları (2009), APPInventor ile Mobil Uygulama Geliştirme (2015) , Sosyal Ağlar Tarihi (2016) isimli 3 adet kitabı bulunmaktadır.
Ferdi Küçük
2000 yılında başlamış olduğu yazılım geliştirici serüvenini 2013 yılı itibariyle IT ile birleştirerek, Sunucu Çözümleri çatısını kurmuştur. 2013 yılından günümüze Sunucu Çözümleri genel müdürlük görevini üstlenmiştir.
Funda Güleç Yalçın (Fundalina)
Yaşam tarzı ve blogu fayda üzerine yazan Fundalina, Fundalina.com adında uzun yıllardır üzerine eğildiği yazılardan ve incelemelerden oluşan kişisel bir bloga sahip. Sosyal medyanın en eski yüzlerinden biri olan Fundalina blogunda ağırlıklı olarak teknoloji, kültür – sanat, markalar, yeni girişimler, sosyal medya, dijital iletişim, pazarlama, gastronomi, bilim ve bilim kurgu ağırlıklı sinema yazılarına yer veriyor. Devamı: http://www.fundalina.com/hakkinda/
Görkem Çetin
Dr. Görkem Çetin, daha önce TÜBİTAK, VESTEL ve Turkcell firmalarında çalıştı. Akademisyen olduğu dönemde çeşitli üniversitelerde Linux ve ağ yönetimi hakkında dersler verdi. 5 kitabı, toplamda 80’den fazla atıfı olan 11 yayını vardır. Halen Countly veri analizi firmasında görev yapmaktadır.
Hamza Şamlıoğlu (teakolik)
Bilişim ve bilgisayar dünyasına 1993’de adım atan Hamza Şamlıoğlu donanım ve ağ üzerine kendini geliştirerek başladığı kariyerine teknoloji dünyası ve IT uzmanı olarak uzun bir süre devam etti. Gelişen teknolojik gelişmeleri sıkı takip eden teakolik blogundaki 3000’den fazla yazı ile takipçileriyle buluştu. Sosyal Medya Analizi, Sosyal Medya ve Bloglar, Sosyal Medya’da Güvenlik, Sosyal Medya Takibi, Bilgi Güvenliği Farkındalığı, Giyilebilir Teknolojiler ve Mobil Teknolojiler konularında devam eden aktif eğitimleri bulunuyor. Devamı: https://www.teakolik.com/hakkinda/
Hasan Yaşar
1998 yılında internet dünyası ile tanışmıştır. Hazırlamış olduğu ilk projesini 1999 yılında geniş kitlelere duyurmayı başarmıştır. İstanbul Kültür Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunudur. 98 yılından itibaren bir çok internet projesi hazırlamış, danışmanlık vermiş ve büyümelerine katkı sağlamıştır. SEO’nun henüz isminin koyulmadığı yıllarda arama motorlarında üst sıralarda çıkmak için çalışmalar yapmıştır. Marmara Üniversitesi’nde Yaratıcılık ve Yenilikçilik Yönetimi “Creativity and Innovation Management” dersi ve İstanbul Kültür Üniversitesi’nde SEO Eğitimi vermektedir. Bilgi birikimini aktarabilmek amacıyla SEO Eğitimi’ni herkese açık biçimde vermeye başlamıştır. www.hasanyasar.com
Haydar Özkömürcü
Growth Hacking’e çok ilgi duyan bir pazarlama uzmanı olan Twitter’cı Olmak ve Google’cı Olmak adında iki e-kitaba sahip Haydar Özkömürcü kariyerine döneminin popüler uygulaması MSN ve HTML dili üzerine kurgulayarak başlamış, takip eden süreçte ajans dünyası, marka yönetimi, kurum içi eğitimler ve girişimcilik başlıklarında yoğun bir özgeçmişe sahip. Devamı: http://hozkomurcu.com/hakkimda/
Kadir Doğrubakar (odunherif)
1986 doğumlu, aslen Üsküplü. 4 yıl Trakya Üniversitesi Fizik bölümünde okuduktan sonra okulu bıraktı. Bir süre internet reklamcılığıyla uğraştı. Fizik bölümünü bıraktıktan sonra SDÜ Bilgisayar Programcılığı bölümünü kazandı, sonrasında DGS ile Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği’ne geçiş yaptı. Halen öğrenci. İnternette “Odun Herif” olarak tanınıyor.
Kadir Soner Şensoy
App Samurai(Techstars ’17) kurucu ortağı olan Soner Şensoy, şimdiye kadar Nike, Ebay, Hotspot Shield, Stubhub gibi markalara mobil pazarlama ve App Store Optimizasyonu danışmanlığı verdi. Aynı zamanda Netvent ve Growth Tower kurucu ortağı da olan Soner, Odtü Elektrik Elektronik Mühendisliği mezunu.
Okan Yıldırım
9 Eylül Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri mezunu. 6Q Yazılım kurucu ortağı. 2012 yılında AlanAdlari.com ve DomainBulten.com‘u kurdu. Alanadı sektöründe ses getiren Okan Yıldırım girişimci aynı zamanda alan adı yatırımcısı.
Oktay Çomak
Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya bölümünden mezun olmuştur. 10 yıllık SEO ve IT tecrübesi bulunmaktadır. Şu anda Milliyet Gazetesi’nde SEO danışmanı olarak görev almaktadır. Daha öncesinde Reknova, Youth Republic ve Hürriyet gibi alanlarında başarılı firmalarda çalışmıştır.
Ramazan Becer
2009 yılına kadar turizm sektöründe yer alan Ramazan Becer “Doğru zamanda, doğru biçimde” değerlendirerek dijital dünyaya ilk adımını atmış ve emlak, bilişim ve dijitali birleştirerek yenilikçi hamlelerle kariyer basamaklarını tırmanmıştır. Yenilikçi hamleleri doğru noktalara temas ederek başarılı hale getiren Ramazan Becer önemli sektörel başarılara imza atan CRM Medya’yı 2012’de kurdu.
Ve sürpriz konuşmacılar.
Konuşmacıların her biri birbirinden değerli, alanında uzman, bir yere gelmiş kişiler. İstanbul veya yakın çevredeki illerde yaşıyor olsaydım kesinlikle geleceğim bir etkinlik olurdu.
Hep İstanbul’a çalışın zaten 🙂 Ankara’da da istiyoruz.
Sağlam, profesyonel bir etkinlik olacağa benziyor birisi hariç konuşmacılar çok donanımlı. Mutlaka katılmak isterdim. Katılanlar kıymetini bilsin.
Hasan abi yapıyorsa güzeldir, ben ilk defa katılacağım. Teşekkürler abicim böyle bir etkinlik ortamını ve bu değerli konuşmacıları bizimle buluşturduğun için 🙂
Seo ile ilgili böyle bir etkinlik düzenlenmesi ilgimi çekti. Cumartesiyi iple çekiyorum.
Gayet çok güzel bir etkinlik. Hala devam eden saatlerdeyiz. Şu ana kadar çok keyıf alarak izledim ve dinledim. Herkese teşekkür ederim.
[…] ile ilgili detaylı bilgiyi https://www.aramamotoru.com/aramamotoru-com-etkinligi-13-mayista/ adresinde […]