İnternet sitelerinizi geliştirmek için nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız size yol gösterecek yardımcı araç DeepCrawl Nedir?
SEO hataları, çözümleri ve analizleriyle seo araçları arasında en kapsamlı araçlardan birisi olan DeepCrawl, sizleri yormadan internet siteniz hakkında düzenleme yapmanız gereken bir çok yerde yardımcı oluyor.
DeepCrawl Nedir?
İnternet sitenizin bir çok noktasını gözden geçirmek istiyorsanız DeepCrawl bunun için en uygun araç olabilir, küçükten büyüğe bir çok hatayı size sunan DeepCrawl, toplamda 28 farklı başlık altında on binlerce hata tespit edebiliyor. Bu hataları farklı dosya türleri ile kaydederek size rapor haline de getirebiliyor.
Bir çok konuda analiz yapan DeepCrawl, analiz yaptığı konuların ana başlıkları şu şekilde sıralanıyor,
- Summary,
- Indexable Pages,
- Non-Indexable Pages,
- Non-200 Status,
- Failed Urls,
- Uncrawled Urls,
- Titles & Descriptions,
- Body Content,
- Social Tagging,
- Pagination,
- Resources,
- Internal Links,
- Canonical,
- Https,
- External Links,
- Performance,
- Redirects,
- Other,
- Hreflang,
- Web Crawl,
- Sitemaps,
- List,
- Backlinks,
- Analytics,
- Mobile,
- Full Extraction,
DeepCrawl Nasıl Kullanılır?
Toplamda 26 ana başlık altında daha bir çok alt başlık ile internet sitesi raporlama konusunda sizlere sonuna kadar destek oluyor. Yapılan testler sonucunda size internet sitesinde bulunan sorunları söyleyen araç, seo kalitesini artırmak için bir çok yöntemi size sunuyor. İnternet sitelerinin yükselişinde sizlere yardımcı olan DeepCrawl, Başlık ve açıklamalardan sayfa yönlendirme sorunlarına kadar bir çok sorunu size bildiriyor.
Bir çok paket ve fiyatı bulunan DeepCrawl’da kredi ve site limitleri bulunuyor. Her pakete farklı site sınırı verilirken sınırlı sayıda tanınan hakkınızı önceki siteyi kaldırmak şartıyla başka bir siteyle değiştirebilirsiniz. DeepCrawl sizlere kendini tanıtmak amacıyla da yeni üye olan kullanıcılara iki haftalık deneme hakkı sunuyor.